Se vårt sortiment

I vår bussar finns...

I Gardinbussen finns idag ett av Sveriges största sortiment av inredningsprodukter för fönster i både privat och offentlig miljö

I våra fina kollektionspärmar hittar du ett stort och spännande utbud på olika prover och modeller av plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner, persienner och markiser.
Vi har över 500 olika tygprover i vår buss, vilket gör att det blir lätt för dig som kund att hitta den perfekta gardinen för ditt hem eller kontor.
Vi syr upp efter dina önskemål, och våra solskydd är alltid anpassat just för ditt fönster.

Se bildkategorier längre ner. Våra leverantörer hittar du längst ned på sidan med länkar till resp. hemsida.

 

Läs mer om våra produkter

Tyger

Tyger är vår passion! Det är viktigt för oss att ha något som passar alla smaker och stilar, därför jobbar vi med många leverantörer som alla har en sak gemensamt. God kvalité.
Vi syr upp gardiner precis som du vill ha det . Bland annat hissgardiner, veckbandsvåder, öljettvåder och olika typer av kappor.
I kombination med den rätta gardinstången eller gardinskenan är vår förhoppning att du får  precis det du som kund tänkt dig.

Markis

Markiserna i vårt sortiment är givetvis av högsta kvalité eftersom de ska hålla länge, trots att de utsätts för väder och vind.

Några av våra olika markismodeller;

  • Fönstermarkisen om man vill skugga enbart sitt fönster.
  • Terassmarkisen som inte bara skuggar ett fönsterparti utan även ger ett tak till uteplatsen.
  • Vertikalmarkisen följer fasaden och passar utmärkt på moderna hus där huset är utsatt för vind.

Det finns massor av vävar att välja på, allt från traditionellt randigt till det mer moderna enfärgade. Screenvävarna är perfekta för vertikalmarkiserna eftersom man kan se ut genom väven. Samtliga modeller går givetvis att motorisera och styra med sol/vindvakt.

Lamellgardin

Lamellgardinen är en perfekt produkt för dig som har stora glaspartier.

Du kan vinkla bort ljus och bevara utsikten och samtidigt stänga ute insynen beroende på hur man vinklar lamellerna.

Persienn

Persiennen är en av de vanligaste produkterna när man vill stänga ute solljuset och få ett effektivt skydd mot insyn. Designa din egen persienn precis som du vill ha den. Lamellen kan fås i olika bredder, material samt färg.

Den senaste modellen är en så kallad ”down/bottom up” från Luxaflex  www.luxaflex.se  Den  kan man dra från botten eller ned från toppen och skärma av precis som man önskar.

Plissé- och duettegardin

Plisségardinen är ett solskydd som anpassas just för ditt fönster. Det kan tillverkas för sneda  och trekantiga fönster, för små och stora fönster.

Vävarna finns i enkelt tyg eller dubbelt, så kallad duette. Eftersom duettegardinen är dubbel är den effektiv både när det gäller att stänga ute värmen på sommaren och stänga in den på vintern.

Rullgardin

Rullgardinen är en klassiker som aldrig blir omodern och som passar in i de flesta miljöer. Det finns vävar i många färger och mönster att välja mellan. Vill du mörklägga eller stänga ute värmen finns det speciella vävar för detta.

Om du vill ha en rullgardin som anpassas just för din stil kan du välja detaljer som gör den unik.

Till exempel en snygg list nertill i svart, vitt eller aluminium eller varför inte en trälist. Så gott som alla vävar går att få som panelgardiner.

Almedahls mattor

Måttanpassade handtuftade mattor från Almedahls. Fina ullgarnsmattor där du som kund kan skräddarsy din egen matta genom att välja form, storlek, färg och mönster, allt för att skapa den rätta harmonin i just din miljö.

Fårskinn

I vårt sortiment av fårskinnsprodukter finns både långhåriga och korthåriga fårskinnfällar, kuddfodral, stolsdynor samt sittpuffar. Dessa finns i 9 olika färger och nyanser. Vi erbjuder också kohudar, renskinn och kalvskinn.

Våra leverantörer