Invändigt solskydd

Behagligt inomhusklimat

Tag kontroll över ljus och reglera ljusinsläpp och inomhusklimat effektivt med våra moderna solskyddslösningar.

Lamellgardin

Två gardiner i ett, en mörkläggningsgardin och en plisségardin. Du får det bästa av två världar: fullständig mörkläggning när som helst eller mjukt, dämpat dagsljus. En duogardin är rätt vid alla tillfällen.

Persienn

Persienner är en riktigt klassiker i svenska hem och en av de vanligaste produkterna när man vill stänga ute solljuset och få ett effektivt skydd mot insyn.

Designa din egen persienn precis som du vill ha den. Lamellen kan fås i olika bredder, material samt färg.

Plisségardin

En plisségardin är ett modernt alternativ till en persienn. Den består av veckat tyg som kan anpassas för att till exempel vara mörkläggande, transparent eller semitransparent.

Jämfört med en persienn finns större möjligheter för anpassning i stil, solskydd eller insynsskydd. Många tycker om det stilfulla utseendet och till skillnad från persienner regleras både uppifrån och nerifrån, som bara regleras uppifrån och ner.

Duette® Gardin

Duette® Gardinen fungerar på samma sätt som en plisségardin och låter dagsljuset silas behagligt genom väven.

På en Duette® Gardin består gardinen av två lager väv med luftkanalerna mellan. Tack vare luftkanalen får man en energieffektiv lösning med olika manövreringsalternativ.

Rullgardin

Mångsidiga, funktionella och snygga rullgardiner är ett perfekt fönstretillbehör för ditt hem. Finns i ett brett utbud av färger som ger mörkläggning eller behagligt ljusinsläpp, du kan välja en nyans och textur som matchar din tapet, soffa, kuddar eller helt enkelt din övriga inredning.

Rot- och rutarbete

För montage av gardiner och solskydd inomhus gäller RUT-avdraget.

För montage av markiser och utvändiga solskydd gäller ROT-avdraget.

Med rutavdraget får du dra bort 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar någon som utför hushållsnära tjänster och för ROT-avdraget är det upp till 30 procent av arbetskostnaden som du får dra av. Nytt 2021 är att totalsumman som du kan få i avdrag ligger på 75 000 kronor.

Det är vi på Gardinbussen som ansöker om att få avdraget utbetalat av Skatteverket. Du betalar därmed aldrig fullpris på arbetet.

Kom ihåg att ett villkor för att rutavdraget ska bli godkänt är att tjänsten utförs i en bostad som du antingen bor i eller hyr. Du måste alltså inte äga bostaden där tjänsten utförs.

Utdrag från skatteverket.se:

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

Gardinbussen finns tillgänglig för besök i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Kinna, Skene och Kungälv

Boka ett besök av Gardinbussen!

Ring 0721-82 10 00 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

5 + 12 =