Leverantörer

1. Gratis kundbesök

Hemma hos dig pratar vi om dina önskemål och behov. I vår buss har vi med oss prover på tyger och andra solskyddlösningar.

2. Mått och produktion

Vi tar mått på dina fönster och producerar gardiner eller solskydd efter dina önskemål. Vi tar ansvar för att alla mått är rätt.

3. Monterat och klart

Vi installerar dina nya gardiner eller solskydd och godkänner att de lever upp till våra standarder. Luta dig tillbaka och njut.

Kostnadsfritt kundbesök!

Vårt koncept innebär att vi kommer ut till dig som kund. Med oss har vi hela vårt sortiment och detta innebär att du alltid får se alla våra tyger och lösningar i sin rätta miljö, ditt hem eller ert kontor.

Rådgivning

Våra fönsterinredare har gedigen kunskap och ger dig därför professionell rådgivning, både när det gäller färg, form och funktion. Vi kommer med idéer, hittar lösningar på problem och ser alltid till att uppnå ett resultat över förväntan.

Måttagning

Vi gör en professionell måttagning, vilket bidrar till att våra kunder kan känna sig trygga.

Sömnad

Vi arbetar med de allra bästa sömmerskorna för att säkerställa att slutresultat blir perfekt.

Montering

Vid leverans och montering kommer våra duktiga montörer ut tillsammans med inredarna för att montera upp de beställda produkterna och samtidigt säkerhetsställa så resultatet blir enligt kundens önskemål.

Rot- och rutarbete

För montage av gardiner och solskydd inomhus gäller RUT-avdraget.

För montage av markiser och utvändiga solskydd gäller ROT-avdraget.

Med rutavdraget får du dra bort 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar någon som utför hushållsnära tjänster och för ROT-avdraget är det upp till 30 procent av arbetskostnaden som du får dra av. Nytt 2021 är att totalsumman som du kan få i avdrag ligger på 75 000 kronor.

Det är vi på Gardinbussen som ansöker om att få avdraget utbetalat av Skatteverket. Du betalar därmed aldrig fullpris på arbetet.

Kom ihåg att ett villkor för att rutavdraget ska bli godkänt är att tjänsten utförs i en bostad som du antingen bor i eller hyr. Du måste alltså inte äga bostaden där tjänsten utförs.

Utdrag från skatteverket.se:

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Du kan också göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag eller rutavdrag.

Gardinbussen finns tillgänglig för besök i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Kinna, Skene och Kungälv

Boka ett besök av Gardinbussen!

Ring 0721-82 10 00 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

13 + 12 =