Leverantörer

För oss på Gardinbussen är våra leverantörer en av grundpelarna för ett gott arbete. Tack vare fint samarbetemed våra skickliga leverantörer kan vi leverera gardin- och solskyddslösningar för hem och offentlig miljö och du kan vara trygg med att vi alltid levererar högsta kvalitet.

Hestra Markis

Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare av solskyddsprodukter för indoor och outdoor living. Produktionsanläggningen i Hestra förser sedan 1948 den svenska och nordiska marknaden med högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter för alla lägen och alla typer av hus.

Milla Design

Milla Design är en av våra tygleverantörer med vackra tyger från hela världen. Tillsammans med Milla kan vi erbjuda vackra och unika gardiner som du inte hittar någon annanstans.

Somfy

Från den första rulljalusimotorn, som utgjorde slutet för vevhandtaget, till smarta hem-lösningar, har Somfy spenderat de senaste 50 åren med att hjälpa till att göra livet enklare för miljoner användare runtom i världen. Varje dag föreställer vi oss morgondagens hem för och tillsammans med dig; bekvämare, mer ansvarstagande och säkrare. 

Luxaflex

På Luxaflex® börjar allt vi gör med bra design. Ljusstyrning, energieffektivitet, motoriserad bekvämlighet; allt har designats på basis av intelligens och inspiration – för att hjälpa dig att göra varje rum i ditt hem till en vackrare och bekvämare plats att leva på.

A House of Happiness

A House of Happiness är en nederländsk gardintillverkare som funnits i mer än 100 år. Med över 1500 tyger på lager i en mängd färger, designer och i både transparenta och vävda kvaliteter, har dom ett stort utbud tillgängligt för varje interiör och för alla budgetar.

Trapiche & Co.

Hos Trapiche & Co. kan ni hitta ett stort urval av textilier och tapeter som passar både hem och offentlig miljö. Vi brinner för vacker inredning och kan med våra kollektioner ge våra kunder allra bästa kvalitet och service.

Tyggrossisten

Sedan 60-talet har vi sysslat med det vi älskar mest, tyger! Genom åren har vi byggt upp många fina relationer med duktiga tillverkare runt om i världen. Vi har nu utvecklats till en fullserviceleverantör inom textil. Alltid med stort fokus på nya material, innovation och hållbarhetstänk.

Almedahls

Almedahls har sina rötter i starka nordiska designtraditioner som går tillbaka till företagets grundande 1846.
Almedahls skapar inredningstextila lösningar för offentliga utrymmen och hem.

Sandatex

Nordens ledande leverantör av invändig och utvändig solskyddsväv.
I mer än 30 år har Sandatex levererat väv till landets främsta solskyddsspecialister.
Färger och mönster utgår från ett skandinaviskt perspektiv,
allt för att passa både trender och traditioner i vår del av världen.

Gardinbussen finns tillgänglig för besök i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Kinna, Skene och Kungälv

Boka ett besök av Gardinbussen!

Ring 0721-82 10 00 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

14 + 4 =